Recept

Pečená zelenina na medu

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (96%)
ID receptu: 21615
Kategorie: Předkrmy

Ingredience

40 ml Med včelí
4 ks Mrkev kořen
20 ml Olej slunečnicový
4 ks Pastinák
4 polévková lžíce Rozmarýn sušený
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

15% Kalorie 297 kcal
Kilojoule 1 241kJ
15% Sacharidy 52 g
469% Tuky 352 g
3% Sodík 61 mg
9% Bílkoviny 5 g

Pečená zelenina na medu postup přípravy receptu:

1

Nejprve oloupeme pastinák a mrkev, očistíme a uvaříme ve slané vodě skoro doměkka. Zeleninu po vyjmutí pečeme v předehřáté troubě na 220°C. Po 1 minutě ji prolijeme směsí medu, oleje a koření a pečeme dalších 5-10 minut.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept