Jednoduchý recept

Ovoce s jogurtem a medem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 53 minut
Doba přípravy: 45 minut
Doba vaření: 8 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (96%)
ID receptu: 21631
Kategorie: Ovocné dezerty

Ingredience

1 špetka Citronová kůra
36 g Cukr krupice
250 ml Jogurt bílý
700 g Lesní plody - mražené
1 polévková lžíce Med včelí
1 polévková lžíce Pomerančová šťáva
1 ks Vanilkový lusk
125 ml Víno portské

Nutriční hodnoty jedné porce

10% Kalorie 193 kcal
Kilojoule 807kJ
9% Sacharidy 31 g
3% Tuky 2 g
2% Sodík 33 mg
7% Bílkoviny 4 g

Ovoce s jogurtem a medem postup přípravy receptu:

1

Semínka z vanilkového lusku přidáme do jogurtu, promícháme s medem a uložíme přikryté do chladničky. Ovoce omyjeme, zbavíme stopek, v kastrolu polijeme vínem, přidáme cukr, citronovou kůru a pomerančovou šťávu. Směs vaříme 5-8 minut do změknutí. Po 15 minutách odstání můžeme směs podávat politou jogurtem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept