Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 21640

Ingredience

4 ks Cibule
0,5 kg Fazole bílé
2 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
2 polévková lžíce Olej olivový
1 polévková lžíce Paprika mletá sladká
0,5 kávová lžička Pepř černý mletý
0,5 polévková lžíce Sůl
2 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

25% Kalorie 490 kcal
Kilojoule 2 051kJ
24% Sacharidy 86 g
6% Tuky 4 g
14% Sodík 286 mg
54% Bílkoviny 31 g

Vařené bílé fazole postup přípravy receptu:

1

Den před vařením si fazole namočíme do vody.

2

Druhý den vodu slijeme, dáme čistou horkou vodu a fazole povaříme jen 5 minut.

3

Cibule očistíme a drobně nakrájíme.

4

Jednu pokrájenou cibuli přidáme k fazolím a vaříme doměkka.

5

Tři pokrájené cibule orestujeme na oleji dorůžova, přidáme mouku, papriku a usmažíme zlatohnědou jíšku, kterou zamícháme k fazolím a spolu povaříme ještě 20 minut.

6

Pak fazole ochutíme solí a pepřem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept