Jednoduchý recept

Srnčí řízky s bylinkovým máslem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 21641

Ingredience

80 g Máslo bylinkové
100 ml Olej rostlinný
1 špetka Pepř černý mletý
800 g Srnčí maso
1 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

27% Kalorie 541 kcal
Kilojoule 2 262kJ
0% Sacharidy 1 g
54% Tuky 41 g
15% Sodík 304 mg
79% Bílkoviny 45 g

Srnčí řízky s bylinkovým máslem postup přípravy receptu:

1

Srnčí hřbet vykostíme, očistíme a nakrájíme na řízky. Naklepeme je, potřeme olejem a necháme v porcelánové míse 48 hodin v chladničce nakřehnout.

2

Maso osolíme, opepříme a zprudka opečeme po obou stranách na oleji.

3

Řízky podáváme na nahřátých talířích, pokladené na kolečka nakrájeným bylinkovým máslem.

Poznámka

Vhodnou přílohou jsou opečené brambory nebo smažené hranolky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept