Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 22 minut
Doba přípravy: 7 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (19%)
ID receptu: 21650
Kategorie: Teplé předkrmy

Ingredience

1 ks Česnek
10 g Citronová šťáva
250 g Humr
50 g Majonéza
20 g Omáčka rybí
5 g Pažitka
150 g Sýr krémový
100 g Zakysaná smetana

Nutriční hodnoty jedné porce

11% Kalorie 215 kcal
Kilojoule 901kJ
1% Sacharidy 2 g
25% Tuky 19 g
26% Sodík 515 mg
18% Bílkoviny 10 g

Humrový toping postup přípravy receptu:

1

Zakysanou smetanu, majonézu a krémový sýr ušleháme. Přidáme rybí omáčku, citrónovou šťávu, česnek a sekanou pažitku. Dobře ušleháme.

2

Do topingu vmícháme humří maso a dáme vychladit.

3

Podáváme s horkými pečenými brambory.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept