Humrový toping - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 22 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Humrový toping
Recept
Humrový toping
Celkový čas: | 22 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 7 minut |
Doba vaření: | 15 minut |
Autor: | nos |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (19%) |
ID receptu: | 21650 |
Kategorie: | Teplé předkrmy |
Ingredience
1 ks | Česnek |
10 g | Citronová šťáva |
250 g | Humr |
50 g | Majonéza |
20 g | Omáčka rybí |
5 g | Pažitka |
150 g | Sýr krémový |
100 g | Zakysaná smetana |
Nutriční hodnoty jedné porce
11% Kalorie 215 kcal
Kilojoule 901kJ
1% Sacharidy 2 g
25% Tuky 19 g
26% Sodík 515 mg
18% Bílkoviny 10 g
Uhlovodany | 2g |
---|---|
Cholesterol | 75,7mg |
Draslík | 191,0mg |
Vláknina | 90,0mg |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,1mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 1,7mg |
Vitamín E | 1,8mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 0,3mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Česnek, Citronová šťáva, Humr, Majonéza, Omáčka rybí, Pažitka, Sýr krémový, Zakysaná smetana mají zadané všechny známé hodnoty.
Humrový toping postup přípravy receptu:
1 | Zakysanou smetanu, majonézu a krémový sýr ušleháme. Přidáme rybí omáčku, citrónovou šťávu, česnek a sekanou pažitku. Dobře ušleháme. |
2 | Do topingu vmícháme humří maso a dáme vychladit. |
3 | Podáváme s horkými pečenými brambory. |