Recept

Hřebenatky na česneku a limetce

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 12 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 2 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (95%)
ID receptu: 21665

Ingredience

1 ks Chilli paprička
40 ml Citronová šťáva
2 kávová lžička Cukr palmový
20 ks Hřebenatka
2 ks Limetka
2 kávová lžička Olej sezamový
1 kávová lžička Omáčka rybí
20 ml Omáčka sójová
10 ml Sherry brandy
1 ks Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

11% Kalorie 220 kcal
Kilojoule 922kJ
3% Sacharidy 11 g
4% Tuky 3 g
19% Sodík 381 mg
63% Bílkoviny 36 g

Hřebenatky na česneku a limetce postup přípravy receptu:

1

Smícháme osm stroužků česneku a chilli na kostičky, limetkovou kůru a listy limetky, obojí nadrobno nakrájené. Smícháme také limetkovou šťávu, omáčku, sherry, cukr, olej a rybí omáčku. Mícháme, dokud se cukr, nerozpustí, pak vše přidáme do česnekové směsi.

2

Na každou lasturu hřebenatek naklademe jednu lžičku směsi a uložíme ji do hrnce s vroucí vodou na pařák. Po jedné až jedné a půl minutě prodáváme s rýží.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept