Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 5 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (95%)
ID receptu: 21668

Ingredience

1 kávová lžička Cukr krupice
40 ml Olej rostlinný
3 ks Olihně
0,5 kávová lžička Omáčka rybí
1 kávová lžička Omáčka sójová
1,5 kávová lžička Omáčka ústřicová
0,3 kávová lžička Pepř bílý
1,5 polévková lžíce Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

5% Kalorie 104 kcal
Kilojoule 435kJ
1% Sacharidy 4 g
13% Tuky 10 g
3% Sodík 61 mg
1% Bílkoviny 0 g

Olihně na česneku postup přípravy receptu:

1

Olihně nakrájíme napůl na plocho, odstraníme vnitřnosti, hlavu, chapadla, zobáček a chrupavku, třikrát propereme a usušíme. Oliheň rozdělíme na polovinu, chapadla nakrájíme.

2

Česnek nasekáme nahrubo a na dvou lžicích oleje dvě minuty smažíme. Na wok pánvi smažíme olihně asi dvacet sekund. Přidáme směs cukru a omáček a smažíme dalších třicet sekund. Pak přidáme na další dvě minuty česnek a pepř.

Poznámka

Podáváme s jasmínovou rýží.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept