Jednoduchý recept

Rybí filé po mexicku

  • Mexiko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 21669

Ingredience

1 ks Avokádo
1 ks Citrony
1 ks Kopr čerstvý
3 polévková lžíce Máslo čerstvé
800 g Okouník mořský
150 g Rýže loupaná
50 g Rýže neloupaná (Natural)
1 kávová lžička Sůl
1 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

29% Kalorie 567 kcal
Kilojoule 2 371kJ
13% Sacharidy 47 g
31% Tuky 23 g
18% Sodík 362 mg
77% Bílkoviny 43 g

Rybí filé po mexicku postup přípravy receptu:

1

Oba druhy rýže uvaříme zvlášť v osolené vodě, scedíme a necháme okapat.

2

Omyté a osušené porce filé z okouna osolíme a pokapeme citronovou šťávou. Zlehka opečeme na másle.

3

Avokádo rozpůlíme, odstraníme pecku a dužinu na jemno nakrájíme. Smícháme ji s okapanou rýží.

4

Filé upravíme na talíře a ozdobíme plátky citronu a snítkou kopru.

5

Podáváme s avokádovou rýží a můžeme doplnit tvarohovým dresinkem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept