Jednoduchý recept

Marinované broskve

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (27%)
ID receptu: 21677
Kategorie: Studené předkrmy

Ingredience

4 ks Broskve
1 ks Citrony
1 kávová lžička Pepř černý celý
1 ks Pomeranče
150 g Šunka dušená

Nutriční hodnoty jedné porce

4% Kalorie 82 kcal
Kilojoule 344kJ
4% Sacharidy 14 g
3% Tuky 2 g
0% Sodík 1 mg
8% Bílkoviny 5 g

Marinované broskve postup přípravy receptu:

1

Omyté broskve rozpůlíme, vypeckujeme a dužinu nakrájíme na čtvrtky.

2

Smícháme šťávu z citronu a pomeranče a přidáme na kostičky nakrájenou kůru z obou plodů. Okořeníme nadrceným pepřem a zálivkou přelijeme broskve. Necháme asi 30 minut odležet.

3

Broskve zabalíme do rozpůlených plátků šunky a znovu opepříme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept