Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 45 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 21678
Kategorie: Teplé předkrmy

Ingredience

2 polévková lžíce Cukr krupice
2 polévková lžíce Hrozinky
2 polévková lžíce Majoránka
250 g Mrkev kořen
4 polévková lžíce Ocet vinný červený
4 polévková lžíce Olej rostlinný
50 g Oříšky piniové
1 špetka Pepř černý mletý
2 polévková lžíce Rozmarýn čerstvý
750 g Šalotka
1 kávová lžička Sůl
250 ml Víno růžové

Nutriční hodnoty jedné porce

10% Kalorie 207 kcal
Kilojoule 864kJ
8% Sacharidy 28 g
106% Tuky 80 g
6% Sodík 111 mg
7% Bílkoviny 4 g

Opékaná šalotka postup přípravy receptu:

1

Očištěnou mrkev nakrájíme na hranolky. Na oleji ve velké pánvi mírně zkaramelizujeme cukr, přidáme mrkev a oloupanou šalotku a chvíli opékáme. Osolíme a opepříme.

2

Potom vmícháme ocet, víno, nasekané bylinky a vše podusíme asi 30 minut.

3

Nakonec přidáme rozinky a piniové oříšky.

4

Pokrm podáváme studený.

Poznámka

Použijeme čerstvé bylinky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept