Recept

Kořeněné řezy s hrozinkami

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 18 minut
Doba přípravy: 0 minut
Doba vaření: 18 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (87%)
ID receptu: 21688
Kategorie: Řezy

Ingredience

100 g Cukr moučkový
1 špetka Hřebíček
215 g Hrozinky
2 kávová lžička Kypřicí prášek do pečiva
115 g Máslo čerstvé
165 g Melasa
1 špetka Muškátový oříšek
1 špetka Nové koření mleté
55 g Ořechy vlašské
1 kávová lžička Skořice mletá
2 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

24% Kalorie 482 kcal
Kilojoule 2 017kJ
19% Sacharidy 68 g
32% Tuky 24 g
2% Sodík 43 mg
9% Bílkoviny 5 g

Kořeněné řezy s hrozinkami postup přípravy receptu:

1

Připravíme si pekáček cca 33 x 23 cm, vyložíme pečícím papírem a pomažeme ho tukem, troubu si předehřejeme na 180 °C.

2

Mouku prosejeme do mísy s práškem do pečiva a kořením. V jiné míse smícháme hrozinky s několika lžícemi moučné směsi. Šlehačem našleháme máslo s cukrem do pěny, postupně přimícháme vejce, melasu, moučnou směs a hrozinky. Hmotu vlijeme do pekáče, pečeme 15 - 18 minut, necháme v pekáči vychladnout, krájíme na čtverce.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept