Recept

Kachna na sherry a česneku

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 150 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 130 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (95%)
ID receptu: 21697

Ingredience

0,8 šálek Bujón slepičí
1 ks Cibule
600 g Kachní prsa
2 ks Mrkev kořen
20 ml Olej olivový
0,5 šálek Olivy zelené
1 špetka Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Petržel - nať
0,3 šálek Sherry brandy
1 špetka Sůl
0,3 kávová lžička Tymián čerstvý
3 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 333 kcal
Kilojoule 1 394kJ
6% Sacharidy 21 g
15% Tuky 11 g
475% Sodík 10 g
55% Bílkoviny 31 g

Kachna na sherry a česneku postup přípravy receptu:

1

Plátky oliv necháme odstát v teplé vodě. Okořeněná kachní prsa restujeme propíchaná na pánvi asi jednu hodinu. Mezitím si osmažíme na oleji nakrájenou cibuli a mrkev nadrobno a tři prolisované stroužky česneku. Po vyjmutí kachny ji naporcujeme a položíme do kastrůlku se směsí.

2

Z pánve slijeme olej, přidáme bujon a odmáčíme zbytky masa ze dna, ty scedíme do kastrůlku. Přidáme olivy, tymián, petržel, sůl, pepř a sherry. Přivedeme k varu a pak hodin dopékáme v troubě.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept