Jednoduchý recept

Uzení pstruzi

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 21702

Ingredience

300 g Kompot brusinkový
80 g Křen
600 g Pstruh uzený
200 ml Smetana 33% (šlehačka)

Nutriční hodnoty jedné porce

26% Kalorie 521 kcal
Kilojoule 2 179kJ
11% Sacharidy 41 g
23% Tuky 17 g
5% Sodík 92 mg
64% Bílkoviny 36 g

Uzení pstruzi postup přípravy receptu:

1

Smetanu dotuha ušleháme a zlehka promícháme s nastrouhaným křenem.

2

Uzené pstruhy naporcujeme, upravíme na talíře a podáváme s křenovou šlehačkou a brusinkovým kompotem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept