Jednoduchý recept

Langoše z mikyšky

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (27%)
ID receptu: 2171

Ingredience

3 polévková lžíce Kečup
400 ml Mléko kefírové
340 g Mouka polohrubá
5 polévková lžíce Olej stolní
1 kávová lžička Soda jedlá
100 g Sýr Eidam cihla 40%
1 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

22% Kalorie 436 kcal
Kilojoule 1 826kJ
19% Sacharidy 70 g
12% Tuky 9 g
17% Sodík 331 mg
36% Bílkoviny 20 g

Langoše z mikyšky postup přípravy receptu:

1

Mikyšku vlijeme do mísy, přidáme 2 kelímky polohrubé mouky, sůl a sodu. Vypracujeme těsto, které necháme odležet.

2

Těsto rozdělíme na 12 kusů, které rozválíme na placky.

3

Smažíme z obou stran dozlatova.

4

Poté potřeme kečupem a posypeme sýrem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept