Jednoduchý recept

Pěna z kuřecích jatýrek

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 5 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (31%)
ID receptu: 21723

Ingredience

500 g Játra kuřecí
200 g Máslo čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
20 g Petržel kudrnka
60 g Slanina vepřová
100 ml Smetana 33% (šlehačka)
1 kávová lžička Sůl
1 ks Šalotka

Nutriční hodnoty jedné porce

9% Kalorie 186 kcal
Kilojoule 779kJ
1% Sacharidy 3 g
22% Tuky 17 g
6% Sodík 111 mg
12% Bílkoviny 7 g

Pěna z kuřecích jatýrek postup přípravy receptu:

1

Na pánvi rozpustíme 2 lžíce másla, přisypeme na kostičky pokrájenou slaninu, kuřecí játra, pokrájenou šalotku a posekanou petrželku. Osolíme a opepříme. Opékáme 5 minut a stáhneme z ohně. Přidáme rozměklé máslo a rozmixujeme. Přilijeme smetanu a šlehačem vyšleháme do pěny.

2

Podáváme s bílým pečivem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept