Jednoduchý recept

Marinované hřiby

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (16%)
ID receptu: 21729
Kategorie: Přílohy

Ingredience

Nutriční hodnoty jedné porce

12% Kalorie 245 kcal
Kilojoule 1 027kJ
3% Sacharidy 10 g
27% Tuky 20 g
1% Sodík 15 mg
5% Bílkoviny 3 g

Marinované hřiby postup přípravy receptu:

1

Čerstvé hřiby omyjeme, očistíme, větší trochu pokrájíme, menší necháme celé. Spaříme horkou vodou. Na pánvi rozpustíme máslo a houby lehce orestujeme.

2

Nyní připravíme marinádu. Do hrnce nalijeme ocet, víno, olej, přidáme prolisovaný česnek, tymián, bobkový list, pepř, koriandr, fenykl a petrželku. Povaříme 10 minut, přecedíme a ještě horkou marinádou zalijeme hřiby.

3

Po vychladnutí můžeme podávat jako přílohu k pečené zvěřině. Nejchutnější marinované hříbky jsou však až tak po třech dnech. Uchováváme v chladu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept