Jednoduchý recept

Dušené červené zelí s hráškem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (52%)
ID receptu: 21732

Ingredience

1 ks Cibule
250 g Hrášek
1 kávová lžička Kmín celý
50 g Máslo čerstvé
2 ks Paprika zelená
1 kávová lžička Pepř černý celý
1 polévková lžíce Sůl
2 dl Vývar zeleninový
1 kg Zelí hlávkové červené

Nutriční hodnoty jedné porce

14% Kalorie 280 kcal
Kilojoule 1 173kJ
11% Sacharidy 38 g
17% Tuky 13 g
40% Sodík 795 mg
17% Bílkoviny 9 g

Dušené červené zelí s hráškem postup přípravy receptu:

1

V hrnci zpěníme na másle drobně pokrájenou cibuli. Červené zelí omyjeme a nakrájíme na tenké proužky, které dáme na zpěněnou cibuli.

2

Omyté papriky bez jádřinců nakrájíme na kousky, přidáme k zelí a ještě přisypeme mladý hrášek.

3

Zalijeme vývarem, osolíme podle chuti, přidáme 7 zrnek pepře,

4

1 lžičku kmínu, vše promícháme a dusíme doměkka.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept