Jednoduchý recept

Jahody v bílém víně a pomerančové šťávě

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 2174

Ingredience

600 g Cukr moučkový
1 kg Jahody zahradní
1 ks Máta
4 ks Pomeranče
375 ml Víno bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

28% Kalorie 557 kcal
Kilojoule 2 332kJ
36% Sacharidy 130 g
1% Tuky 1 g
0% Sodík 7 mg
4% Bílkoviny 2 g

Jahody v bílém víně a pomerančové šťávě postup přípravy receptu:

1

Nejprve vymačkáme šťávu z pomerančů.

2

Jahody omyjeme a odstraníme stopky. 200g jahod smícháme s pomerančovou šťávou, cukrem, vínem a dvěma lístky máty. Vše vložíme na 2hodiny do lednice.

3

Poté zbylé jahody nasekáme na kousky, nalijeme na ně vychlazenou tekutinu a posypeme nasekanou mátou. Ihned podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept