Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 290 minut
Doba přípravy: 270 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (95%)
ID receptu: 21743

Ingredience

60 ml Chilli omáčka
340 g Chobotnice
20 ml Citronová šťáva
1 ks Citrony
170 g Fazolové klíčky
1 ks Koriandr čerstvý
1 ks Okurka salátová
5 ml Olej sezamový
200 g Rajčata
73 g Rýže loupaná
120 g Salát hlávkový
20 ml Vývar rybí

Nutriční hodnoty jedné porce

10% Kalorie 206 kcal
Kilojoule 860kJ
9% Sacharidy 31 g
4% Tuky 3 g
11% Sodík 227 mg
30% Bílkoviny 17 g

Chobotničky se salátem postup přípravy receptu:

1

Chobotničky očistíme, opláchneme a osušíme.

2

Smícháme olej, šťávu, chilli omáčku, vývar a chobotnice. Vše zabalíme do fólie, vložíme do chladničky a marinujeme asi čtyři hodiny. Uvaříme rýži, salátové listy rozdělíme na talíře, navrch klíčky, rýži, nakrájenou okurku na plátky a rajčata na půlky. Chobotničky po marinování ugrilujeme a rozdělíme na talíře, ozdobíme koriandrem a plátky citronu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept