Jednoduchý recept

Filety na broskvích

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 45 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (95%)
ID receptu: 21757

Ingredience

200 g Broskve
2 kávová lžička Citronová kůra
20 ml Citronová šťáva
2 kávová lžička Cukr palmový
2 kávová lžička Hořčice
12 ks Krevety tygří - loupané
80 ml Ocet Sherry
166,7 ml Olej olivový
1 špetka Pepř černý mletý
450 g Salát hlávkový
1 špetka Sůl
2 polévková lžíce Tabasco
1 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

129% Kalorie 2,554 kcal
Kilojoule 10 688kJ
29% Sacharidy 105 g
138% Tuky 104 g
118% Sodík 2 g
1236% Bílkoviny 695 g

Filety na broskvích postup přípravy receptu:

1

Smícháme šťávu a kůru z citronu, cukr, sůl, pepř, ocet, tabasco, broskve a necháme stát 1/2 hodiny.

2

Ze směsi vyjmeme broskve a přidáme místo ní hořčici, vejce a olej. Vše důkladně rozmixujeme dokrémova.

3

Na tác rozložíme listy salátu, na ně naservírujeme krevety a broskve a přelijeme dresinkem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept