Jednoduchý recept

Filety na citronu

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 26 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 6 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (96%)
ID receptu: 21769
Kategorie: Maso

Ingredience

4 plátek Anglická slanina
1 kg Cípal
1 ks Citrony
30 g Máslo čerstvé
40 ml Olej olivový
1 špetka Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Šalvěj čerstvá
1 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

4% Kalorie 86 kcal
Kilojoule 358kJ
1% Sacharidy 3 g
12% Tuky 9 g
10% Sodík 203 mg
1% Bílkoviny 1 g

Filety na citronu postup přípravy receptu:

1

Filety omyjeme, osušíme a vykostíme. Okořeníme je, přidáme lístky šalvěje a zabalíme do slaniny. V míse zakryté fólií filety položíme minimálně na třicet minut do ledničky, mohou tam zůstat ale i několik hodin.

2

Filety smažíme na másle dvě až tři minuty z obou stran, podáváme okamžitě s plátky citronu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept