Uzené filety s kapary - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 45 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Uzené filety s kapary
Celkový čas: | 45 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 45 minut |
Doba vaření: | 0 minut |
Autor: | pobihalka |
---|---|
Hodnost: | Jen se vezu (96%) |
ID receptu: | 21783 |
Kategorie: | Hlavní chod |
Ingredience
1 ks | Bylinky čerstvé - svazek |
1 ks | Citrony |
1 ks | Kapary |
500 g | Máslo čerstvé |
500 g | Pstruh |
2 polévková lžíce | Sherry brandy |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 5g |
---|---|
Cholesterol | 222,5mg |
Draslík | 487,5mg |
Vláknina | 3g |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,3mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 19,9mg |
Vitamín E | 0,3mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 139,6mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Citrony, Pstruh mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Bylinky čerstvé - svazek, Kapary, Máslo čerstvé, Sherry brandy mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Uzené filety s kapary postup přípravy receptu:
1 | Ve směsi z citronové kůry, šťávy, sherry, másla a kaparů obalíme filety. Poté je rozdělíme do forem na sýr, přelijeme marinádou, posypeme bylinkami, zakryjeme a necháme stát asi 30 minut. |
2 | Jako příloha k filetům jsou vhodné hranolky nebo brambory. |