Jednoduchý recept

Salát z červeného zelí s jablky

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 130 minut
Doba přípravy: 130 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (16%)
ID receptu: 21800
Kategorie: Studené saláty

Ingredience

1 špetka Cukr moučkový
40 g Hořčice
3 ks Jablka
150 ml Ocet vinný
1200 ml Voda pitná
1 ks Zelí hlávkové červené

Nutriční hodnoty jedné porce

5% Kalorie 91 kcal
Kilojoule 383kJ
6% Sacharidy 21 g
1% Tuky 1 g
2% Sodík 32 mg
3% Bílkoviny 2 g

Salát z červeného zelí s jablky postup přípravy receptu:

1

Zelí nakrouháme nebo nakrájíme na slabší proužky. Vezmeme mísu, nalijeme do ní vodu, přilijeme ocet, přidáme špetku cukru a promícháme. Do mísy s vodou ponoříme proužky zelí tak, aby byly zcela ponořené. Necháme marinovat několik hodin, nejméně 2 hodiny.

2

Scedíme a necháme okapat. Jablka oloupeme, zbavíme jádřinců a nakrájíme na slabé srpečky. Přisypeme k zelí a vmícháme 2 lžíce pikantní hořčice. Podáváme vychlazené.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept