Jednoduchý recept

Marinované okurky

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (19%)
ID receptu: 21801
Kategorie: Studené saláty

Ingredience

20 g Kerblík
25 ml Ocet vinný
600 g Okurky
25 ml Olej olivový extra panenský
0,5 kávová lžička Pepř černý mletý
2 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

3% Kalorie 58 kcal
Kilojoule 241kJ
1% Sacharidy 4 g
6% Tuky 4 g
13% Sodík 263 mg
2% Bílkoviny 1 g

Marinované okurky postup přípravy receptu:

1

Salátové okurky očistíme a nakrájíme na delší hranolky. Zasypeme solí a necháme 20 minut odležet. Okurky mezitím pustí vodu, tu slijeme, okurky opepříme, zakapeme olivovým olejem a octem, posypeme najemno nakrájeným kerblíkem.

2

Podáváme k vařeným rybám.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept