Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 50 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (55%)
ID receptu: 21817
Kategorie: Zelenina

Ingredience

4 ks Cibule
1 dl Olej olivový
10 ks Paprikové lusky čerstvé
1 kávová lžička Pepř černý mletý
2 polévková lžíce Petržel - nať
1 kg Rajčata
1 polévková lžíce Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

8% Kalorie 157 kcal
Kilojoule 658kJ
9% Sacharidy 31 g
5% Tuky 4 g
25% Sodík 504 mg
9% Bílkoviny 5 g

Sataraš postup přípravy receptu:

1

Cibuli očistíme, nakrájíme na kolečka, která zpěníme v pánvi na rozehřátém oleji.

2

Omytá rajčata pokrájíme na plátky, omyté papriky zbavené jádřinců pokrájíme na kolečka.

3

Vše přidáme k cibuli, osolíme, opepříme, zamícháme a dusíme pod pokličkou do doby, až budou papriky měkké a voda se vyvaří.

4

Nakonec do sataraše přimícháme drobně nakrájenou petrželku a dochutíme solí.

Poznámka

Do sataraše můžeme přimíchat i vařenou rýži.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept