Jednoduchý recept

Telecí na citronu

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (96%)
ID receptu: 21820
Kategorie: Maso

Ingredience

1 kávová lžička Citronová kůra
200 g Fazole bílé
1 polévková lžíce Kapary
20 g Máslo čerstvé
100 g Mouka kukuřičná
1 špetka Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Petržel - nať
0,5 kávová lžička Sůl
4 plátek Telecí kýta
83,3 ml Víno bílé
500 ml Vývar drůbeží

Nutriční hodnoty jedné porce

22% Kalorie 440 kcal
Kilojoule 1 839kJ
15% Sacharidy 54 g
5% Tuky 4 g
25% Sodík 498 mg
28% Bílkoviny 16 g

Telecí na citronu postup přípravy receptu:

1

Kuřecí vývar při varu smícháme se 100 g mouky a necháme osm minut vařit.

2

Řízky osolíme, obalíme v mouce a na másle je smažíme dvě minuty z obou stran do zlatova. Poté oddělíme maso a šťávu z pánve a necháme obojí odležet.

3

Do pánve nalijeme víno a poté, co se ho ve varu polovina odpaří, přidáme kůru, šťávu z masa, fazole a po zhoustnutí ještě telecí řízky. Nakonec petržel a kapary.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept