Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 75 minut
Doba přípravy: 35 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (55%)
ID receptu: 21838
Kategorie: Maso

Ingredience

1500 g Cejn velký
0,5 ks Celer bulvový
2 ks Cibule
10 ml Citronová šťáva
2 ks Mrkev kořen
1 dl Olej slunečnicový
1 ks Pastinák
1 špetka Pepř černý celý
1 ks Petržel kořen
1 polévková lžíce Sůl
4 dl Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

27% Kalorie 536 kcal
Kilojoule 2 243kJ
6% Sacharidy 22 g
255% Tuky 191 g
28% Sodík 552 mg
124% Bílkoviny 70 g

Rybí kebab postup přípravy receptu:

1

Čerstvou rybu očistíme, vykucháme, dobře omyjeme a nakrájíme na větší kusy, osolíme, necháme 30 minut v chladničce.

2

Kořenovou zeleninu: mrkev, celer, pastinák a petržel očistíme, omyjeme, nahrubo nastrouháme a dáme do misky.

3

Na pánvi v rozpáleném oleji krátce orestujeme drobně pokrájenou cibuli, pak k ní přidáme 1/2 nastrouhané zeleniny a pod pokličkou dusíme maximálně 6 minut. Potom na zeleninu položíme porce ryby, zakryjeme zbývající zeleninou, přidáme 5 zrnek pepře, osolíme a dolijeme přibližně 4 dl vody.

4

Dusíme při mírné teplotě pod pokličkou, do změknutí ryby asi 20-25 minut (podle druhu ryby).

5

Při servírování rybu pokapeme citronovou šťávou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept