Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 21841
Kategorie: Teplé předkrmy

Ingredience

250 g Cibule
1 ks Citrony
1,5 kg Mořská štika - filety
1 dl Olej olivový
0,5 kávová lžička Paprika mletá pálivá
1 kávová lžička Paprika mletá sladká
1 kávová lžička Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Sůl
3 dl Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

29% Kalorie 582 kcal
Kilojoule 2 434kJ
2% Sacharidy 9 g
37% Tuky 28 g
32% Sodík 637 mg
130% Bílkoviny 73 g

Burteto postup přípravy receptu:

1

Před přípravou ryby si připravíme kořeněný nálev:

2

1 dl olivového oleje smícháme s 3 dl vody, přidáme sůl, pepř, sladkou a pálivou papriku, vše promícháme a dáme do kastrolu.

3

Mořskou rybu očistíme, vykucháme a omyjeme.

4

Na míse naporcovanou rybu pokapeme citronovou šťávou a necháme pár minut odpočinout.

5

Očištěnou cibuli nakrájíme na plátky a krátce povaříme v kořeněném nálevu, pak do nálevu přidáme naporcovanou rybu a vaříme přibližně 20 minut.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept