Jednoduchý recept

Sardinkové řezy

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 32 minut
Doba přípravy: 12 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (0%)
ID receptu: 21842

Ingredience

2 polévková lžíce Citronová šťáva
1 ks Citrony
1 kávová lžička Fenykl obecný
1 kávová lžička Kapary
1 polévková lžíce Máslo čerstvé
1 polévková lžíce Olej olivový
0,5 ks Paprika zelená
1 špetka Pepř černý mletý
1 kávová lžička Protlak rajčatový
2 ks Rajčata
170 g Sardinky v oleji
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

9% Kalorie 185 kcal
Kilojoule 776kJ
2% Sacharidy 8 g
19% Tuky 14 g
3% Sodík 63 mg
20% Bílkoviny 11 g

Sardinkové řezy postup přípravy receptu:

1

Z alobalu vystřihneme čtyři čtverce, které potřeme olivovým olejem. Řezy ze sardinek rozdělíme na čtyři části a každou dáme kůží dolů na jeden čtverec z alobalu.

2

Předehřejeme troubu na 180 °C.

3

Mezitím smícháme v misce rajčata, fenykl, kapary, papriku a česnek, vše nadrobno nakrájené. Přidáme ještě rajčatový protlak, citronovou šťávu, sůl a pepř, vše řádně promícháme. Vzniklou směs rozdělíme na jednotlivé alobaly, navrch dáme kousek másla. Vše řádně zabalíme do obalu.

4

Balíčky dáme na plech do trouby a pečeme asi 17 minut. Pak jeden balíček zkontrolujeme, zda je maso již upečené.

5

Jednotlivé porce vyndáme z alobalu a rozložíme na talíř, ozdobíme plátkem citronu a podáváme s čerstvým salátem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept