Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (55%)
ID receptu: 21843
Kategorie: Teplé předkrmy

Ingredience

2 ks Česnek
1 ks Cibule
1,5 kg Mořský ďas
5 polévková lžíce Olej olivový
1 kávová lžička Pepř černý mletý
2 polévková lžíce Petržel - nať
1 kávová lžička Protlak rajčatový
1 polévková lžíce Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

16% Kalorie 314 kcal
Kilojoule 1 315kJ
1% Sacharidy 4 g
9% Tuky 7 g
28% Sodík 554 mg
98% Bílkoviny 55 g

Mořský ďas na brudet postup přípravy receptu:

1

Vykuchanou rybu očistíme, řádně omyjeme a naporcujeme.

2

V hrnci na olivovém oleji osmažíme drobně pokrájenou cibuli a pokrájený česnek dorůžova, přidáme drobně nakrájenou zelenou petržel a rajčatový protlak. Vše promícháme, přidáme porce ryby a chvíli restujeme. Pak přelijeme rybu vodou, (aby byla zcela ponořená) osolíme, opepříme a vaříme pod pokličkou při mírné teplotě 1 hodinu.

3

Rybu během vaření nemícháme.

4

Uvařenou rybu opatrně vytáhneme z vody a servírujeme horkou s plátky citronu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept