Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 70 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 45 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 21849

Ingredience

1 g Bobkový list
2 ks Cibule
1 ks Citrony
1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
1 kg Mořská štika - filety
1 dl Olej olivový
1 polévková lžíce Protlak rajčatový
1 polévková lžíce Sůl
2 dl Víno bílé
2 dl Vývar rybí
4 ks Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 330 kcal
Kilojoule 1 379kJ
3% Sacharidy 12 g
6% Tuky 4 g
37% Sodík 747 mg
90% Bílkoviny 51 g

Kotorský brodet postup přípravy receptu:

1

Mořskou vykuchanou štiku dobře omyjeme, naporcujeme a pokapeme citronovou šťávou.

2

V pánvi na rozpáleném oleji osmažíme drobně nakrájenou cibuli s plátky česneku dozlatova, přidáme mouku, bobkový list, přilijeme 2 dl bílého vína s 2 dl rybího vývaru a ještě přimícháme lžíci rajčatového protlaku. Osolíme podle chuti, dobře promícháme a vaříme 15 minut.

3

Do omáčky položíme porce ryby a spolu vaříme pod pokličkou 30 minut.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept