Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 55 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (55%)
ID receptu: 21868
Kategorie: Maso

Ingredience

500 g Brambory
1 ks Cibule
1 polévková lžíce Med včelí
1 dl Olej olivový
1 polévková lžíce Protlak rajčatový
1 polévková lžíce Sůl
800 g Treska aljašská

Nutriční hodnoty jedné porce

16% Kalorie 311 kcal
Kilojoule 1 303kJ
6% Sacharidy 23 g
9% Tuky 6 g
32% Sodík 640 mg
70% Bílkoviny 39 g

Tresčí brodet s medem postup přípravy receptu:

1

Tresku vykucháme, očistíme, omyjeme a naporcujeme na větší kusy.

2

Brambory oloupeme, omyjeme a pokrájíme na plátky.

3

Očištěnou cibuli nakrájíme na kolečka a v hlubší pánvi ji zpěníme na rozpáleném oleji. Na cibuli položíme porce ryby a spolu s cibulí je osmažíme ze všech stan dozlatova.

4

Na osmaženou tresku položíme kolečka brambor, přidáme sůl, 1 lžíci rajčatového protlaku, 1 lžíci medu a zalijeme vodou. Přikryjeme pokličkou a dusíme 20-30 minut do změknutí brambor a ryby.

5

Hotovou tresku dosolíme podle chuti.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept