Recept

Lilek na chilli a bazalce

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 38 minut
Doba přípravy: 28 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (95%)
ID receptu: 21874

Ingredience

50 g Bazalka
3 ks Chilli paprička
2 ks Cibule
1 g Citronová tráva
250 g Fazole bílé
3 ks Lilek
250 ml Mléko kokosové
20 ml Olej rostlinný
1 špetka Sůl
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

21% Kalorie 410 kcal
Kilojoule 1 715kJ
16% Sacharidy 57 g
24% Tuky 18 g
4% Sodík 84 mg
34% Bílkoviny 19 g

Lilek na chilli a bazalce postup přípravy receptu:

1

Lilky podélně rozpůlíme a nakrájíme na plátky, cibuli nakrájíme na tenká kolečka, chilli papričky nasekáme na jemno, dva stroužky česneku prolisujeme, citronovou trávu nasekáme a fazolky zbavíme stopek. Lilky osolíme a necháme dvacet minut odstát.

2

Na wok pánvi na oleji zprudka smažíme tři minuty cibuli, chilli papričky, česnek a trávu. Poté přidáme lilek, fazolky, mléko a po změknutí lilku (asi po pěti minutách) vmícháme bazalku.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept