Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (38%)
ID receptu: 21886

Ingredience

4 ks Ančovička - filety
1 ks Cibule
1 polévková lžíce Ocet vinný
100 ml Olej olivový extra panenský
1 špetka Pepř cayenský
1 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

15% Kalorie 292 kcal
Kilojoule 1 223kJ
1% Sacharidy 3 g
36% Tuky 27 g
3% Sodík 65 mg
17% Bílkoviny 10 g

Omáčka Bagna routou postup přípravy receptu:

1

Olivový olej, oloupanou, jemně nasekanou cibuli a česnek, nasekané ančovičky, vinný ocet a cayenský pepř šleháme v misce metličkou do zhoustnutí.

2

Omáčku podáváme v létě ke všem druhům syrové zeleniny.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept