Omáčka Bagna routou - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 15 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Omáčka Bagna routou
Celkový čas: | 15 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 15 minut |
Doba vaření: | 0 minut |
Autor: | Marcela Mikešová |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (41%) |
ID receptu: | 21886 |
Kategorie: | Omáčky studené |
Ingredience
4 ks | Ančovička - filety |
1 stroužek | Česnek |
1 ks | Cibule |
1 polévková lžíce | Ocet vinný |
100 ml | Olej olivový extra panenský |
1 špetka | Pepř cayenský |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 3g |
---|---|
Cholesterol | 27,0mg |
Draslík | 215,2mg |
Vláknina | 929,7mg |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,1mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 2,3mg |
Vitamín E | 0,3mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 1,5mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Ančovička - filety, Česnek, Cibule, Ocet vinný, Pepř cayenský mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Olej olivový extra panenský mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Omáčka Bagna routou postup přípravy receptu:
1 | Olivový olej, oloupanou, jemně nasekanou cibuli a česnek, nasekané ančovičky, vinný ocet a cayenský pepř šleháme v misce metličkou do zhoustnutí. |
2 | Omáčku podáváme v létě ke všem druhům syrové zeleniny. |