Jednoduchý recept

Rybářská omáčka s krabím masem

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 21887

Ingredience

2 polévková lžíce Hořčice Dijonská
150 g Krab nakládaný
2 polévková lžíce Ocet vinný
150 ml Olej olivový extra panenský

Nutriční hodnoty jedné porce

19% Kalorie 383 kcal
Kilojoule 1 601kJ
0% Sacharidy 0 g
52% Tuky 39 g
6% Sodík 126 mg
15% Bílkoviny 8 g

Rybářská omáčka s krabím masem postup přípravy receptu:

1

Krabí maso vyjmeme z konzervy, rozdrtíme v hmoždíři a vložíme do mísy.

2

Za stálého šlehání postupně vmícháme hořčici, ocet a olej.

3

Omáčku podáváme k teplým i studeným rybám a k mořským plodům.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept