Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 21888
Kategorie: Ochucený ocet a oleje, hořčice

Ingredience

4 ks Ančovička - filety
200 ml Olej olivový

Nutriční hodnoty jedné porce

13% Kalorie 249 kcal
Kilojoule 1 044kJ
0% Sacharidy 0 g
35% Tuky 26 g
2% Sodík 32 mg
8% Bílkoviny 5 g

Amplouada postup přípravy receptu:

1

Solené filety z ančoviček najemno rozetřeme a smícháme s olivovým olejem. Přecedíme přes jemné plátno.

2

Přecezený olej používáme jako ochucovadlo zálivek.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept