Jednoduchý recept

Krevety na česneku, petrželi a chilli

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 23 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 3 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (95%)
ID receptu: 21901

Ingredience

2 ks Chilli paprička
40 ml Citronová šťáva
1 ks Citrony
900 g Krevety tygří - loupané
60 g Mouka polohrubá
40 ml Olej olivový
150 ml Olej stolní
2 polévková lžíce Petržel - nať
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

22% Kalorie 433 kcal
Kilojoule 1 810kJ
4% Sacharidy 15 g
46% Tuky 35 g
6% Sodík 114 mg
64% Bílkoviny 36 g

Krevety na česneku, petrželi a chilli postup přípravy receptu:

1

Smícháme olivový olej, citronovou šťávu, dva prolisované stroužky česneku, nasekané chilli papričky a ve směsi necháme marinovat krevety přibližně dvě až tři hodiny.

2

Poté krevety obalíme v mouce a zprudka je smažíme na pánvi s olejem asi dvě až tři minuty. Pak z nich necháme okapat přebytečný tuk a podáváme s petrželí a plátky citronu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept