Jednoduchý recept

Obalovaný camembert

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (13%)
ID receptu: 21905

Ingredience

100 g Mouka pšeničná hladká T 650
200 ml Olej rostlinný
200 g Strouhanka
120 g Sýr Hermelín (Camember, Encián)
3 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

83% Kalorie 1,633 kcal
Kilojoule 6 831kJ
25% Sacharidy 89 g
169% Tuky 126 g
40% Sodík 803 mg
65% Bílkoviny 37 g

Obalovaný camembert postup přípravy receptu:

1

Camembert rozdělíme na 4 kousky, a poté je obalíme v hladké mouce, vejcích a ve strouhance.

2

Na pánvi si rozehřejeme olej a opatrně vkládáme jednotlivé kousky tak, aby se vzájemně nedotýkaly. Smažíme po obou stranách 2-3 minuty.

Poznámka

Podáváme s pečivem a tatarskou omáčkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept