Obalovaný camembert - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 25 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Obalovaný camembert
Celkový čas: | 25 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 10 minut |
Doba vaření: | 15 minut |
Autor: | chlumskar |
---|---|
Hodnost: | Jen se vezu (14%) |
ID receptu: | 21905 |
Kategorie: | Hlavní chod |
Ingredience
100 g | Mouka pšeničná hladká T 650 |
200 ml | Olej rostlinný |
200 g | Strouhanka |
120 g | Sýr Hermelín (Camember, Encián) |
3 ks | Vejce slepičí |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 51g |
---|---|
Cholesterol | 404,0mg |
Draslík | 216,6mg |
Vláknina | 8g |
Vitamín A | 423,7mg |
Vitamín B6 | 0,2mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 0,0mg |
Vitamín E | 10,3mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 6,4mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Olej rostlinný, Strouhanka, Vejce slepičí mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Mouka pšeničná hladká T 650, Sýr Hermelín (Camember, Encián) mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Obalovaný camembert postup přípravy receptu:
1 | Camembert rozdělíme na 4 kousky, a poté je obalíme v hladké mouce, vejcích a ve strouhance. |
2 | Na pánvi si rozehřejeme olej a opatrně vkládáme jednotlivé kousky tak, aby se vzájemně nedotýkaly. Smažíme po obou stranách 2-3 minuty. |
Poznámka
Podáváme s pečivem a tatarskou omáčkou.