Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 21907
Kategorie: Teplé předkrmy

Ingredience

omáčka
0,5 ks Citrony
2 polévková lžíce Hořčice
Sardinky na gradele
2 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
1 dl Olej slunečnicový
20 ks Sardinka obecná
0,5 polévková lžíce Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

20% Kalorie 388 kcal
Kilojoule 1 623kJ
1% Sacharidy 4 g
44% Tuky 33 g
12% Sodík 243 mg
89% Bílkoviny 50 g

Sardinky na gradele postup přípravy receptu:

1

Čerstvé sardinky očistíme, omyjeme a necháme oschnout.

2

Připravíme si omáčku: Hořčici smícháme s citronovou šťávou. Potom ryby osolíme a zprudka opečeme z obou stran na roštu. Horké sardinky přelijeme hořčicovou omáčkou a ihned podáváme.

3

Pokud nemáme možnost péct je na roštu, sardinky obalíme v hladké mouce a zprudka usmažíme v pánvi na slunečnicovém oleji a také je přelijeme omáčkou z hořčice.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept