Jednoduchý recept

Treska na rajčatech

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (96%)
ID receptu: 21912
Kategorie: Maso

Ingredience

20 ml Hořčice
1 polévková lžíce Máslo čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
3 ks Rajčata
1 kávová lžička Sůl
150 g Sýr Čedar
1 kg Treska aljašská
1 polévková lžíce Zakysaná smetana

Nutriční hodnoty jedné porce

21% Kalorie 413 kcal
Kilojoule 1 729kJ
1% Sacharidy 4 g
25% Tuky 19 g
30% Sodík 609 mg
98% Bílkoviny 55 g

Treska na rajčatech postup přípravy receptu:

1

Smícháme nastrouhaný čedar, hořčici a smetanu. Filety okořeníme a dáme do máslem vymazaných forem, navrch položíme nakrájená rajčata a zalijeme sýrovou směsí.

2

Formičky pečeme v troubě dvacet pět minut.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept