Treska na rajčatech - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 40 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Treska na rajčatech
Celkový čas: | 40 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 15 minut |
Doba vaření: | 25 minut |
Autor: | pobihalka |
---|---|
Hodnost: | Jen se vezu (96%) |
ID receptu: | 21912 |
Kategorie: | Maso |
Ingredience
20 ml | Hořčice |
1 polévková lžíce | Máslo čerstvé |
1 špetka | Pepř černý mletý |
3 ks | Rajčata |
1 kávová lžička | Sůl |
150 g | Sýr Čedar |
1 kg | Treska aljašská |
1 polévková lžíce | Zakysaná smetana |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 3g |
---|---|
Cholesterol | 138,7mg |
Draslík | 1g |
Vláknina | 2g |
Vitamín A | 953,2mg |
Vitamín B6 | 1,1mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 14,9mg |
Vitamín E | 2,0mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 6,6mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Rajčata, Sůl, Sýr Čedar, Treska aljašská, Zakysaná smetana mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Hořčice, Máslo čerstvé, Pepř černý mletý mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Treska na rajčatech postup přípravy receptu:
1 | Smícháme nastrouhaný čedar, hořčici a smetanu. Filety okořeníme a dáme do máslem vymazaných forem, navrch položíme nakrájená rajčata a zalijeme sýrovou směsí. |
2 | Formičky pečeme v troubě dvacet pět minut. |