Recept

Jehněčí kebab na řecký způsob

  • Řecko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 18 minut
Doba přípravy: 12 minut
Doba vaření: 6 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (0%)
ID receptu: 21928

Ingredience

25 g Cibule
1 ks Citrony
300 g Jehněčí maso mleté
1 polévková lžíce Máta
2 polévková lžíce Olej olivový
1 polévková lžíce Oregano sušené
1 kávová lžička Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Petržel - nať
50 g Strouhanka
1 špetka Sůl
1 ks Vejce slepičí
1 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

19% Kalorie 372 kcal
Kilojoule 1 556kJ
4% Sacharidy 14 g
35% Tuky 26 g
14% Sodík 280 mg
37% Bílkoviny 21 g

Jehněčí kebab na řecký způsob postup přípravy receptu:

1

Nadrobno nasekáme petrželku, mátu, kůru z 1 citronu a oregano. Smícháme společně s mletým jehněčím masem a všemi dalšími surovinami. Vytvoříme asi 8 válečků velikosti klobásky, napícháme je na špejle a válečky i se špejlemi dáme na noc do chladničky.

2

Na grilovací pánvi rozpálíme trochu oleje a masové válečky osmažíme po dobu 5-6 minut.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept