Palec nahoru
1
Palec dolu
0
5
Ověřený recept
5 1 Kefírovka 5 1
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (27%)
ID receptu: 2193

Ingredience

120 g Cukr krupice
2 polévková lžíce Kakao - prášek
0,5 l Mléko kefírové
100 g Mouka polohrubá
250 g Mouka pšeničná hladká T 650
200 ml Olej stolní
1 polévková lžíce Soda jedlá
1 ks Vejce slepičí
200 g Zakysaná smetana
100 g Čokoláda hořká

Nutriční hodnoty jedné porce

24% Kalorie 477 kcal
Kilojoule 1 998kJ
13% Sacharidy 47 g
39% Tuky 29 g
8% Sodík 164 mg
13% Bílkoviny 8 g

Kefírovka postup přípravy receptu:

1

Smícháme suroviny na těsto - cukr, mléko, hladkou a polohrubou mouku, sodu, olej, vejce a kakao.

2

Vypracujeme hladkou hmotu, kterou nalijeme na plech vyložený pečicím papírem a pečeme asi 40 minut.

3

Zchladlou buchtu polijeme polevou z rozpuštěné čokolády a zakysané smetany.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
1
Palec dolu
0
5
Ověřený recept