Grilovaný pstruh na víně - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 32 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Grilovaný pstruh na víně
Celkový čas: | 32 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 12 minut |
Doba vaření: | 20 minut |
Autor: | pobihalka |
---|---|
Hodnost: | Jen se vezu (96%) |
ID receptu: | 21931 |
Kategorie: | Maso |
Ingredience
3 ks | Cibule |
1 ks | Citrony |
8 ks | Kopr čerstvý |
20 ml | Olej rostlinný |
1 kg | Pstruh |
125 ml | Víno bílé |
Nutriční hodnoty jedné porce
24% Kalorie 477 kcal
Kilojoule 1 994kJ
3% Sacharidy 11 g
29% Tuky 22 g
7% Sodík 138 mg
95% Bílkoviny 53 g
Uhlovodany | 11g |
---|---|
Cholesterol | 145,0mg |
Draslík | 1g |
Vláknina | 5g |
Vitamín A | 460,2mg |
Vitamín B6 | 0,6mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 29,5mg |
Vitamín E | 1,0mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 4,4mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Cibule, Citrony, Kopr čerstvý, Olej rostlinný, Pstruh, Víno bílé mají zadané všechny známé hodnoty.
Grilovaný pstruh na víně postup přípravy receptu:
1 | Víno můžeme smíchat s hoblinami dřeva vhodného k uzení a necháme 1 hodinu stát, ale nemusíme. |
2 | Pstruhy potřeme olejem, položíme na ně kroužky cibule, citronu, kopr a grilujeme asi 15-20 minut, poté ho pokapeme vínem. |