Recept

Bylinková ricotta s toustem

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 14 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 4 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (0%)
ID receptu: 21933

Ingredience

1 ks Bageta
1 polévková lžíce Citronová kůra
1 polévková lžíce Estragon
1 polévková lžíce Máta
6 ks Olivy zelené
1 polévková lžíce Pažitka
1 špetka Pepř černý mletý
0,5 kávová lžička Rajčatová pasta
125 g Ricotta
1 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

12% Kalorie 238 kcal
Kilojoule 994kJ
11% Sacharidy 38 g
6% Tuky 4 g
22% Sodík 441 mg
18% Bílkoviny 10 g

Bylinková ricotta s toustem postup přípravy receptu:

1

Nasekáme olivy, estragon, citronovou kůru, pažitku, mátu a smícháme společně s ricottou. Přidáme pepř a důkladně promícháme.

2

Do směsi zlehka přidáme pastu ze sušených rajčat, čímž dosáhneme mramorového efektu. Pomazánku uložíme do servírovací misky.

3

Předehřejeme si gril na vysokou teplotu a nakrájíme bagetky na asi 1 cm široké plátky. Ty potom grilujeme 1-2 minuty po každé straně dozlatova.

4

Pomažeme je česnekem a podáváme spolu s pomazánkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept