Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 24 minut
Doba přípravy: 17 minut
Doba vaření: 7 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (17%)
ID receptu: 21937

Ingredience

1 polévková lžíce Chilli omáčka
0,5 kávová lžička Chilli paprička
250 g Losos - filety
2 polévková lžíce Med včelí
2 polévková lžíce Máta
2 polévková lžíce Omáčka sójová
1 g Pepř černý mletý
12 ks Rýžový papír
1 g Sůl
2 polévková lžíce Voda pitná
2 polévková lžíce Víno rýžové čínské
5 dkg Zázvor mletý
1 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

3% Kalorie 56 kcal
Kilojoule 236kJ
2% Sacharidy 7 g
2% Tuky 1 g
3% Sodík 57 mg
9% Bílkoviny 5 g

Lososí váčky postup přípravy receptu:

1

Příprava omáčky: Do kastrůlku vlijeme sójovou omáčku, rýžové víno, vodu, med a nasekané chilli papričky. Vše zahříváme tak dlouho dokud se chutě nespojí.

2

Filety z lososa nasolíme a ponoříme do omáčky, kterou připravíme z prolisovaného česneku, pepře, nastrouhaného zázvoru, nasekané máty a chilli omáčky.

3

Nyní se pustíme do přípravy placiček z rýžového papíru. V obchodě zakoupíme balení s požadovaným počtem porcí a dle návodu na obalu namáčíme ve vodě. Jakmile placička změkne, zabalíme do ní lososa. Vytvoříme tak balíček, který vypadá jako váček, přimáčkneme k sobě, tak aby se slepil.

4

Váčky nakonec usmažíme ze všech stran 1-2 minuty. Jakmile váčky zezlátnou, vyndáme z pánve. Podáváme s omáčkou na namáčení.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept