Jednoduchý recept

Sušená treska se smetanou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 125 minut
Doba přípravy: 45 minut
Doba vaření: 80 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (55%)
ID receptu: 21938
Kategorie: Maso

Ingredience

1 ks Cibule
50 ml Olej slunečnicový
0,5 kávová lžička Pepř černý mletý
3 polévková lžíce Strouhanka
0,5 polévková lžíce Sůl
400 g Treska sušená
1 l Voda pitná
2 dl Zakysaná smetana

Nutriční hodnoty jedné porce

35% Kalorie 682 kcal
Kilojoule 2 852kJ
4% Sacharidy 15 g
62% Tuky 47 g
43% Sodík 864 mg
88% Bílkoviny 50 g

Sušená treska se smetanou postup přípravy receptu:

1

Sušenou tresku musíme před použitím máčet minimálně 2 dny ve studené vodě. Potom tresku očistíme, opláchneme a naklepeme paličkou na maso. Dáme ji vařit do slané vody a uvaříme doměkka.

2

Uvařenou tresku vyjmeme z vody, zbavíme velkých kostí a nakrájíme na menší kousky.

3

V zapékací misce nebo pekáči na oleji zpěníme očištěnou, drobně pokrájenou cibuli, položíme na ni kousky ryby, osolíme a opepříme podle chuti, posypeme strouhankou, zalijeme zakysanou smetanou a dáme do vyhřáté trouby zapéct.

4

Pečeme při 175°C do doby, až treska bude mít zlatohnědou kůrku.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept