Jednoduchý recept

Treska se smetanou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 35 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (32%)
ID receptu: 21940

Ingredience

1 ks Cibule
1 polévková lžíce Hořčice plnotučná
1 kávová lžička Kmín celý
0,5 dl Olej slunečnicový
0,5 kávová lžička Pepř černý mletý
3 polévková lžíce Strouhanka
0,5 polévková lžíce Sůl
300 g Treska aljašská
1 ks Vejce slepičí
2 dl Zakysaná smetana

Nutriční hodnoty jedné porce

22% Kalorie 438 kcal
Kilojoule 1 832kJ
5% Sacharidy 17 g
34% Tuky 26 g
41% Sodík 815 mg
62% Bílkoviny 35 g

Treska se smetanou postup přípravy receptu:

1

Filety tresky omyjeme a osušíme. Potom je osolíme, posypeme pepřem a kmínem z každé strany. V zapékací misce na oleji zpěníme očištěnou, drobně pokrájenou cibuli, položíme na ni plátky tresky a osmažíme je z každé strany dozlatova. Smažíme je asi 3 minuty.

2

Poté rybu posypeme strouhankou, zalijeme zakysanou smetanou, kterou jsme si rozmíchali s vajíčkem a plnotučnou hořčicí a dáme ji do vyhřáté trouby zapéct.

3

Pečeme při 175°C přibližně 20-25 minut do zlatohněda.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept