Jednoduchý recept

Rostbif s křenem v žitném chlebu

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 10 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 21944
Kategorie: Studené předkrmy

Ingredience

8 krajíc Chléb samožitný
200 g Hovězí plec pečená
4 g Kmín římský
20 g Křen nakládaný
20 g Majonéza
20 g Omáčka rajčatová
1 špetka Pepř černý mletý
2 ks Rajčata
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

8% Kalorie 161 kcal
Kilojoule 675kJ
1% Sacharidy 4 g
12% Tuky 9 g
6% Sodík 125 mg
29% Bílkoviny 17 g
Rostbif s křenem v žitném chlebu

Rostbif s křenem v žitném chlebu postup přípravy receptu:

1

Smícháme křen, majonézu a rajčatovou omáčku a touto směsí potřeme plátky chleba. Na spodní plátky chleba navrstvíme nakrájený rostbíf, salát, rajčata nakrájená na plátky a dochutíme kmínem, solí a pepřem. Přikryjeme horním plátkem chleba, můžeme propíchnout párátkem, aby vznikl sendvič.

Ach jo, ještě nikdo nepřidal komentář.

Vyzkoušej recept a napiš jak se ti povedl.
Ostatní uživatele to také zajímá

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept