Jednoduchý recept

Restovaný sumec

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (55%)
ID receptu: 21949
Kategorie: Maso

Ingredience

2 ks Citrony
60 g Mouka pšeničná hladká T 650
1,5 dl Olej olivový
0,5 polévková lžíce Sůl
750 g Sumec filety

Nutriční hodnoty jedné porce

29% Kalorie 580 kcal
Kilojoule 2 426kJ
9% Sacharidy 32 g
47% Tuky 35 g
49% Sodík 990 mg
63% Bílkoviny 35 g

Restovaný sumec postup přípravy receptu:

1

Čerstvého sumce očistíme, vykucháme, omyjeme a nakrájíme plátky o síle 2 - 4 cm.

2

Maso osolíme podle chuti, obalíme v hladké mouce a v pánvi na rozpáleném oleji orestujeme z každé strany do zlatova.

3

Porce osmaženého sumce servírujeme přelité citronovou šťávou.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept